)O( Bujudia - En side for religionen Wicca, hekse og andre religioner )O(

Index:
Brugernes Skyggebog
Videoer
Gratis fiktive hekse historier
Ejeren af denne Hjemmeside (Jim HD)

Andre religioner:
Bujudia - Book Of Shadows | Hurtig Visning | Popup

Find Bujudia Andre steder:
Bujudia på Facebook (Englisk)
Bujudia på Google Plus (Englisk)
Google Chrome Appen (Dansk) - (Gratis)
Google Chrome Appen (Englisk) - (Gratis)
Android Appen (Dansk) - (Gratis)
Android Appen (Englisk) - (Gratis)
Android Appen (Dansk) - (Doner 6kr)
Android Appen (English) - (Doner 6kr)

Wicca Forumer:
danskwiccaforum.findtalk.net (Dansk)
wiccanwisdom.com/forum (Englisk)
spiritualforums.com (Englisk)
mind-n-magick.com/forum (Englisk)
wiccaspirit.net/wforum (Englisk)

Chat rooms:
http://www.witcheschat.com (English)

Wicca & Bujudia Blogs:
jimbujudia.wordpress.com (Bujudia) (Englisk)
Witchinthesouth.blogspot.com (Wicca) (Englisk)
Omkring denne side:
Bujudia.site90.net er en side som har info, spells, videoer, billeder, med mere omkring Religionen Wicca. på Bujudia.site90.net kan du også finde Religionen Bujudia (Magi Gud) som Jim HD har skabt dette er ikke en rigtig Religion, med mindre at du tror på den. da dette er en religion som blander Wicca, kristendommen & andre Religioner sammen til en.

Hvad er Wicca:
Wicca er en Naturreligion hvor man tilbeder både en gud og en gudinde. Wiccans som dem der praktisere religion hedder nyder at have stor frihed i at fejre guder. Gudinden er inden i os, og hun kommer til udtryk i alt natur og kreation. Wiccans har en pagt med naturen og erkende det guddommelige, som er over alt i naturen. Vores hellige tempel er selve naturen, og når vi mister kontakten til naturen, Mister vi kontakten med guderne. Wiccans tror ikke på Satan, og tilbede ham bestemt ikke. Satan eller Djævelen er skabt af den kristne kirke og det er dem, der giver ham magt. De fleste Wiccans bruge heksekunster og trolddom som er praktiseret af Hekse derfor er de fleste Wiccans Hekse de fleste tror os på at magi er naturligt, ikke overnaturlige. Wiccans tror også på reinkarnation (Genfødsel), divination, bøn og meditation. Kraft af magi kommer fra gudinden, og er en hellig gave. Wiccas har en stærk tro på Karma, og intet kommer uden en pris, god eller dårlig. Vi er ansvarlige for vores handlinger og Djævelen får os ikke til at gøre det. Vi er frie sjæle med ret til at leve vores liv, på vores måde, og er fuldstændig ansvarlige. Dette er på ingen måde en fuldstændig beskrivelse, Wicca er en evigt skiftende og voksende religion. Skønheden i Wicca er dens enkelhed i ”perfect love and perfect trust” og "An Ye Harm None, Do What Ye Will".


Vil Du gerne kontakte os så kan du skrive en email til os via skemaet neden under eller ved at skrive til qeentu.support@gmail.com

Dit Navn:

Din Email:

Din Hjemmeside:

Din Besked:

Du kan Hjælp Bujudia ved at putte en af vores reklamer på din hjemmeside, Tryk på en af dem for at få koden.


Andre hjemmesider fra Qeentu:
Qeentu.comxa.com